Två nya butiker på väg in i Kvarteret Giraffen-snart fullt uthyrt!

jul 5, 2024 | Press

Två nya butiker på väg in i Kvarteret Giraffen-snart fullt uthyrt!

Knappt har ballongerna från Ur&Penns öppningsfest plockats ned innan Kvarteret Giraffen nu går ut med att ytterligare två butiker kommer att etablera sig på den populära handelsplatsen.

Lagom till Kvarteret Giraffen firar 5 år är det dags för den välkända butikskedjan Rituals att etablera sig. Planerad öppning är i slutet på oktober. Rituals erbjuder exklusiva, men prisvärda produkter för både kropp, hem och själ. Kedjan är ursprungligen från Holland där den grundades år 2000 och har idag över 1100 butiker över hela världen.

Vi är mycket glada och stolta över att välkomna Rituals till Kvarteret Giraffen och är övertygade om att deras härliga sortiment med det personliga välmåendet i centrum kommer att vara en perfekt komplettering till vår nuvarande mix av butiker. Tillsammans kommer vi att skapa en ännu bättre shoppingupplevelse för våra besökare, säger Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen.

– När vi såg ett behov av ytterligare en enhet i Kalmar så var valet av Kvarteret Giraffen enkelt. Den förvandlingsresa man gjort till den fantastiska mötesplats man är idag där besökarna vill stanna länge, umgås, äta och shoppa, passar vårt koncept mycket bra säger Maria Hellberg, etableringschef på Rituals. Vi ser fram emot att etablera oss här och tror att detta kommer bli en riktigt fin och inspirerande butik där våra kunder kan möta oss, avslutar Maria Hellberg, etableringschef på Rituals.

Och redan den 15/7 öppnar Mobilx sin verksamhet där reparationer av telefoner och surfplattor är i fokus. Ägarna har länge varit sugna på att etablera sig i Kalmar, som de menar är en mycket stark handelsstad. När läget dök upp kände de att tajmingen var den rätta och de ser nu fram emot att leverera IT-service och teknisk support på Kvarteret Giraffen.

– Mobilx är ett serviceställe, som erbjuder professionell reparationsservice och support för din telefon, surfplatta och dator. Vi har ett stort utbud av telefoner, datorer, tillbehör och kringutrustning. Med certifierade tekniker och lång erfarenhet levererar vi ett snabbt, prisvärt och miljövänligt alternativ till att köpa nytt säger, Pontus Lindqvist, ägare Mobilx.

Mobilx fyller ett behov som våra kunder efterfrågar. Man reparerar och återanvänder på ett helt annat, mycket medvetet sätt idag, än bara för 10 år sedan. Detta ligger helt rätt i tiden, avslutar Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen.

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Laddar...