Presentkort

Presentkort Handelsstaden Kalmar är den perfekta gåvan! Kortet gäller i ca 200 butiker, restauranger och upplevelser i hela Kalmar.

Du köper enkelt ditt presentkort i vår kiosk som står mitt i Kvarteret utanför ICA Maxis förbutik. Presentkortskiosken tar alla de vanligaste betalkorten, ej kontanter.

Du kan köpa upp till 10 presentkort samtidigt och kan laddas med belopp mellan 100 och 5 000 kronor. Presentkortet är giltigt ett år från den dagen kortet köps. Presentkortet är en värdehandling och kan inte bytas in mot kontanter. Utgånget eller borttappat presentkort ersätts ej. Observera att kvittot på ditt köp ej gäller som presentkort – endast det fysiska guldfärgade presentkortet som du får i automaten är giltigt.

Anslutna butiker

Gå in på handelsstadenkalmar.se så hittar du en lista över de butiker, restauranger och upplevelser som är anslutna till presentkortet. De butiker som är anslutna har en dekal i butiken med bild på presentkortet.

 

Frågor

Har du frågor gällande ditt presentkort, maila presentkort@handelsstadenkalmar.se.

 

Saldo

Du kan kolla saldot samt hur länge kortet är giltigt i presentkortskiosken eller på handelsstadenkalmar.se.

 

Företagskunder

Presentkortet Handelsstaden Kalmar är en perfekt företagsgåva till anställda, kunder och samarbetspartners – alla kan själva välja den perfekta presenten. Företagskunder kan köpa presentkort mot faktura där order läggs på handelsstadenkalmar.se

Bekräftelse skickas på mail när vi mottagit din beställning samt när presentkorten är klara. Presentkorten levereras först efter erhållen betalning.

Guldigt presentkort
Laddar...