Kvarteret Giraffen tripplar-bäst igen!

okt 20, 2023 | Press

Två år på raken har Kvarteret Giraffen i Kalmar, vunnit Fastighetsbarometerns NKI undersökning – Fastighetsbarometern Butik. Och nu är det alltså dags igen! Kvarteret har gjort bedriften att sedan förra mätningen öka med hela 4 enheter så att man hamnar på ett NBI på hela 89 poäng! Centrumchefen på Kvarteret Giraffen Martina Adolfsson Nyström uttrycker sin glädje så här.

-WOW, jag saknar ord! Självklart hoppades vi på en vinst, men att vi skulle drämma till med en höjning om fyra enheter och därmed göra all time high hade vi inte räknat med. Det är ju ett helt fantastiskt bra resultat! Denna kundundersökning är ett mycket viktigt verktyg, som ger oss i centrumledningen möjlighet att jobba med just de saker som är viktiga för våra hyresgäster, och de är alltid vår prio 1, avslutar Martina Adolfsson Nyström

-Vi är otroligt stolta och tacksamma över detta betyg och att få detta ärofyllda resultat för tredje året i rad betyder ju att vi helt enkelt måste göra rätt saker! I år sticker våra höga betyg ut lite extra inom Centrumledning, Trygghet och Säkerhet och Marknadsföring. Alla högt prioriterade områden för oss och något vi verkligen fokuserat extra på fortsätter Martina.

Kvarteret Giraffen har under året tex utbildat hyresgästerna i brandsäkerhet och genomfört en SHORE-certifiering (en trygghets-och säkerhetsbedömning) där man fick betyget guld. Centrumledningen arbetar med en hög närvaro bland hyresgästerna och arbetar hårt för att marknadsföra sig i rätt kanal vid rätt tidpunkt.

Det är så roligt och motiverande att våra aktiviteter inom dessa områden uppmärksammas och uppskattas av våra hyresgäster. Vi har helt fantastiska hyresgäster och de i kombination med mina underbara kollegor i centrumledningen skapar en väldigt bra handelsplats och vi har en riktigt fin gemenskap i Kvarteret. Tack alla för att vi gör detta tillsammans, ni är alla riktiga ess! avslutar en leende Martina Adolfsson Nyström.

Att få den här utmärkelsen en tredje gång är ett kvitto på att vi har en engagerad och kompetent centrumledning, att förvaltningen fungerar väldigt väl och att de utvecklingssatsningar vi har gjort de senaste åren uppskattas av hyresgästerna. Det ger oss som fastighetsägare självförtroende och energi i det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi vet ocksåatt butiker som trivs ger det lilla extra till kunderna och bidrar till levande och populära handelsplatser, säger Anders Nyström affärsområdeschef på Alecta Fastigheter som äger Kvarteret Giraffen

Fastighetsbarometerns Nöjd Butiks Index är en årlig utvärdering av svenska butikshyresgästers uppfattning om sitt köpcentrum, sin hyresvärd och genomförs av CFI Group, Fastighetsägarna Sverige. Även i år står det klart att Sveriges mest nöjda hyresgäster finns i Kvarteret Giraffen i Kalmar. Med en NKI på hela 89 så hamnar Kvarteret rejält över branschsnittet.

För mer information, vänligen kontakta: 

Martina Adolfsson Nyström
Centrumchef
Kvarteret Giraffen
Tel: 076-634 20 31
martina.adolfssonnystrom@newsec.se

Anders Nyström
Affärsområdeschef
Alecta Fastigheter
Tel: 073-6820300 
anders.nystrom@alecta.se

    

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Laddar...