Öppet idag: 10-19 Maxi: 06 - 23  Coop: 07 - 22 Lidl: 08 - 20

Nöje & Hälsa

Hos oss på Kvarteret Giraffen i Kalmar hittar du restauranger och caféer för alla smaker! Asiatisk buffé, sushi, husmanskost, italienskt, kroppkakor eller varför inte träffas över en god kopp kaffe och hembakat?

Center Nail & Lash

Open today

10:00 - 19:00

CENTER Nail & Lash är en nagel- och franssalong för dig i Kalmar som tycker att det är viktigt med vackra och fräscha naglar och ögonfransar. Vi är specialiserade på professionell hand- och nagelvård samt mycket kunniga och prisbelönta på fransbehandlingar. Vår ambition är alltid att erbjuda dig tjänster och service av högsta kvalitet. Välkommen!

Kalmar Superbowl

Open today

Se hemsida

Vi på Kalmar Superbowl hälsar alla varmt välkomna till en härlig bowlingupplevelse! Våra banor har hög kvalité och vi anordnar ofta tävlingar. Discobowling, firmafest, barnkalas? Här finns alternativen. Vi serverar också mat i vår restaurangdel, våra tacokvällar är vida kända. Notera, öppettider nedan gäller endast för juni månad. För mer info, vänligen besök vår hemsida! www.kalmarsuperbowl.se      

Nordic Wellness

Open today

11:00 - 20:00

På Nordic Wellness finner du ett fullt utrustat gym med en modern maskinpark, flera gruppträningssalar och en härlig atmosfär. De viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion där gänget på NW kommer att motivera dig mot dina mål. På Nordic Wellness möts du alltid av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord. Varmt välkommen hälsar personalen på Nordic Wellness! Öppet 05-23, bemannat enligt nedan.

Salong Hans & Jan

Open today

09:00 - 19:00

Salong Hans & Jan grundades för över 50 år sedan i Kalmar. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalité och alla våra frisörer är välutbildade och har gesällbrev, det yttersta beviset på yrkesskicklighet inom hantverket. Vi har fostrat många framgångsrika frisörer genom åren. Vår frisörshop är välfylld med de bästa märkena och vi har stor kunskap i vilka produkter som passar just dig. Vi arbetar både med drop-in och tidsbeställningar (för mer information ring 0480-176 16). Alla är hjärtligt välkomna!

Loading...