Nöje & Hälsa

Välkommen till en värld av nöje och välbefinnande på kvarteret Giraffen i Kalmar! Utforska våra förstklassiga tjänster på Center Nail & Lash för snygga naglar och ögonfransar, upplev spänningen på Kalmar Superbowl med kvalitativa bowlingbanor och roliga evenemang, och håll dig i form på Nordic Wellness med inspirerande träning och toppmoderna faciliteter. På Salong Hans & Jan kan du njuta av professionell frisörkunskap och produkter av högsta kvalitet. För alla åldrar och intressen, här hittar du något som passar just dig.

Center Nail & Lash

Öppet idag:

10:00 - 19:00

CENTER Nail & Lash är en nagel- och franssalong för dig i Kalmar som tycker att det är viktigt med vackra och fräscha naglar och ögonfransar. Vi är specialiserade på professionell hand- och nagelvård samt mycket kunniga och prisbelönta på fransbehandlingar. Vår ambition är alltid att erbjuda dig tjänster och service av högsta kvalitet. Välkommen!

Kalmar Superbowl

Öppet idag:

Se hemsida

Vi på Kalmar Superbowl hälsar alla varmt välkomna till en härlig bowlingupplevelse! Våra banor har hög kvalité och vi anordnar ofta tävlingar. Discobowling, firmafest, barnkalas? Här finns alternativen. Vi serverar också mat i vår restaurangdel, våra tacokvällar är vida kända. Notera, öppettider nedan gäller endast för juni månad. För mer info, vänligen besök vår hemsida! www.kalmarsuperbowl.se      

Nordic Wellness

Öppet idag:

11:00 - 20:00

På Nordic Wellness finner du ett fullt utrustat gym med en modern maskinpark, flera gruppträningssalar och en härlig atmosfär. De viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion där gänget på NW kommer att motivera dig mot dina mål. På Nordic Wellness möts du alltid av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord. Varmt välkommen hälsar personalen på Nordic Wellness! Öppet 05-23, bemannat enligt nedan.

Salong Hans & Jan

Öppet idag:

09:00 - 19:00

Salong Hans & Jan grundades för över 50 år sedan i Kalmar. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalité och alla våra frisörer är välutbildade och har gesällbrev, det yttersta beviset på yrkesskicklighet inom hantverket. Vi har fostrat många framgångsrika frisörer genom åren. Vår frisörshop är välfylld med de bästa märkena och vi har stor kunskap i vilka produkter som passar just dig. Vardagar drop in mellan kl. 9-17 (kan ändras vid underbemanning eller utbildning) Vardagar bokning mellan kl. 9-19 Helger bokning mellan kl. 10-17 Alla är hjärtligt välkomna!

Laddar...