Kicks sprider skönhet på Kvarteret Giraffen

mar 10, 2022 | Press

Kicks är Nordens ledande skönhetskedja, och erbjuder ett heltäckande utbud inom både makeup, doft, hudvård och hårvård. Här hittar du allt från internationella klassiska prestigemärken, KICKS egna varumärken till unga trendiga nischmärken Nu står det klart att nästa destination för kedjan är Kvarteret Giraffen i Kalmar.

I den nya butiken kommer kunderna att mötas av ett attraktivt sortiment tillsammans med kunniga skönhetsexperter för en personlig service och vägledning. Här kommer det även finnas plats för KICKS nya servicekoncept med skönhetsbehandlingar, Treat by KICKS. Det innebär att man in en inspirerande miljö i form av en shop-in-shop-lösning med lyxig salongskänsla kommer att erbjuda en stor meny av skönhetsbehandlingar inom makeup, hudvård, bryn & fransar samt naglar. Behandlingarna utförs av KICKS professionellt utbildade skönhetsexperter.

– Vi tror på Kvarteret Giraffen som en stark mötesplats och vi ser fram emot att etablera oss som en inspirerande skönhetsdestination i regionen. Extra roligt är också att vi kommer att kunna erbjuda vårt nya servicekoncept Treat by KICKS, en satsning som går helt i linje med bolagets ambitioner att utveckla den fysiska butiken och ta kundupplevelsen till nästa nivå, säger Freddy Sobin, VD på Kicks.

Kicks är en del av Axel Johnson-koncernen, och driver cirka 230 butiker
i Sverige, Norge och Finland. Den nya butiken i Kvarteret Giraffen är
belägen mitt i kvarteret, och kommer att omfatta cirka 200 kvadratmeter när den står färdig i Maj 202

– Kicks är en efterlängtad nyhet för alla som besöker oss varje dag. Det finns ett stort intresse för skönhet, parfym och hudvård i Kalmar bland såväl kvinnor som män, något som tydligt märkts på alla önskemål om en lokal Kicksbutik i Kvarteret. Därför känns det superkul att äntligen kunna få erbjuda lite mer skönhet och flärd till våra kunder, säger Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen.

Ladda ner som PDF! 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

MARTINA ADOLFSSON NYSTRÖM
CENTRUMCHEF
076-634 20 31
martina.adolfssonnystrom@newsec.se

MARIA KEMPE
HEAD OF PR & INFORMATION
072-580 39 70
maria.kempe@kicks.se

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Laddar...