Kvarteret Giraffen kan stoltsera med Kalmar Läns nöjdaste shoppingkunder!

maj 30, 2024 | Press

Kvarteret Giraffen kan stoltsera med Kalmar Läns nöjdaste shoppingkunder!

Vi är otroligt stolta över att våra kunder har gett oss denna fina utmärkelse säger en glad Martina Adolfsson Nyström, centrumchef i Kvarteret Giraffen. Det är ett bevis på att vårt fokus på kundupplevelsen, genom att jobba strategiskt både med hög service och att skapa en trivsam miljö för besökarna, verkligen uppskattas avslutar Martina.

Det är i Evimetrixs senaste undersökning, Svenskarnas favoritcentrum 2024, där totalt 335 köpcentrum, gallerior och handelsplatser spridda över hela landet ingår, som det har framkommit att Kvarteret Giraffen har Kalmar läns nöjdaste kunder. Totalt är det ca 6 775 konsumenter som har delat ut ungefär 36 000 omdömen.

– All framgångsrik handel börjar med att attrahera konsumenterna och de centrum som lyckas med det får de nöjdaste kunderna, säger Peter Wissing, projektledare för undersökningen hos Evimetrix. Genom att analysera vad det är som skapar kundnöjdhet och sedan arbeta hårt med att bli bra på de delarna av shoppingupplevelsen, kan alla centrum stärka sin position och därmed sin framgång, fortsätter han.

– Utmärkelsen är ett kvitto på att vi har en engagerad och kompetent centrumledning, att förvaltningen fungerar väl och att de utvecklingssatsningar vi gjort de senaste åren uppskattas av besökarna. Det ger oss energi i det fortsatta utvecklingsarbetet, säger Chris Helin, chef fastighetsutveckling och kundrelationer hos fastighetsägaren Alecta Fastigheter.

– Genom att erbjuda en bra mix av shopping, goda matupplevelser och en hög personlig servicenivå har Kvarteret Giraffen lyckats skapa en härlig kvarterskänsla för våra kunder. Denna utmärkelse stärker vår position som det självklara valet för shopping och avkoppling i Kalmar län avslutar Martina Adolfsson Nyström, centrumchef i Kvarteret Giraffen.

 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

MARTINA ADOLFSSON NYSTRÖM
CENTRUMCHEF KVARTERET GIRAFFEN
076-634 20 31
martina.adolfssonnystrom@newsec.se

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Laddar...