Nordens största klock- och smyckeskedja till Kvarteret Giraffen!

maj 3, 2024 | Press

Nu kommer Nordens största klock- och smyckeskedja till Kvarteret Giraffen!

Kvarteret Giraffen kan nu berätta den glada nyheten att klock-och smyckeskedjan Ur & Penn etablerar sig och detta redan i mitten på juni. Ur & Penn är med sina drygt 120 butiker Nordens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. 

  • Det är så roligt att Ur & Penn väljer att etablera sig i vårt Kvarter! De tar över fd Teknikmagasinets lokal, som är perfekt i storlek för deras koncept berättar Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen. De har hög modegrad och en bra prisbild, vilket matchar det besökarna efterfrågar väl.

  • Vi ser Ur & Penn som ett fint komplement till övriga butiker hos oss och de erbjuder även enklare reparationer, vilket är en service som efterfrågas mer och mer av dagens medvetna konsumenter, avslutar Martina. 


Ur & Penn grundades redan 1943 av Erling Persson, men köptes 2002 upp av
 Ayad Al Saffar, den före detta torghandlaren och familjefadern från Libanon. Det Ayad gjorde var att utveckla Ur & Penns strategi genom ett brett och prisvärt produktkoncept. Något som visat sig vara framgångsrikt och nu väljer man alltså att etablera sig med sin andra butik i Kalmar. 

  • Vi tror på Kvarteret Giraffen som en naturlig mötesplats för både Kalmarborna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner. Kvarteret är en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss hos denna starka aktör och tiden är helt rätt för att dubbeletablera oss i Kalmar och rimmar med den resa vi gör inom Ur & Penn säger Arina Lysenko, Establishment Manager på Ur & Penn. 

I Kvarteret Giraffen finns idag nästan 50 butiker, restauranger och caféer och man jobbar ständigt med att utveckla handelsplatsen så att det hela tiden ska hända något nytt för alla de 6,3 miljoner besökare som årligen passerar i detta attraktiva Kvarter.  

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

MARTINA ADOLFSSON NYSTRÖM
CENTRUMCHEF KVARTERET GIRAFFEN 
076-634 20 31
martina.adolfssonnystrom@newsec.se

ARINA LYSENKO
ESTABLISHMENT MANAGER UR&PENN

08-50 666 450
arina.lysenko@uropenn.se

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Kvarteret Giraffen tripplar-bäst igen!

Kvarteret Giraffen tripplar-bäst igen!

Två år på raken har Kvarteret Giraffen i Kalmar, vunnit Fastighetsbarometerns NKI undersökning - Fastighetsbarometern Butik. Och nu är det alltså dags igen! Kvarteret har gjort bedriften att sedan förra mätningen öka med hela 4 enheter så att man hamnar på ett NBI på...

läs mer
Laddar...