Nu blir det onormala priser i Kvarteret Giraffen 

sep 1, 2022 | Press

Nu är det äntligen klart att butiken NORMAL kommer till Kvarteret Giraffen och etablerar sin andra butik i Kalmar.

NORMAL är en danskägd kedja med ett sortiment som omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, makeup och rengöring. Kort sagt: Alla de saker du inte kan vara utan i din vardag och helst inte vill sakna på hyllorna därhemma.

I och med Normals etablering i Kvarteret Giraffen kommer större delen av Kvarterets butiksytor nu vara fullt uthyrda och vi ser fortsatt positivt intresse för vår handelsplats säger Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen.

Vi tror på Kvarteret Giraffen som en naturlig mötesplats för både Kalmarborna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner. Kvarteret har blivit en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar NORMAL och vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss hos denna starka aktör och NORMAL kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till den fortsatta utvecklingen, säger Jan Nyberg, VD på NORMAL.

NORMAL driver cirka 400 butiker i Norden/norra Europa. Den nya butiken i Kvarteret Giraffen är belägen centralt i kvarteret och kommer att omfatta cirka 500 kvadratmeter när den står färdig lagom till julhandeln.

Att få hit NORMAL och deras koncept passar oss perfekt då vi nu är en etablerad mötesplats med många besökare som kommer till oss dagligen. Deras ambition att alltid ge kunden en unik upplevelse vid varje besök rimmar mycket väl med vår och vi räknar med att etableringen kommer leda till ökad trafik för hela Kvarteret. Det känns jättespännande att kunna välkomna NORMAL till oss i Kvarteret, säger Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen.

För mer information, vänligen kontakta: 

Martina Adolfsson Nyström
Centrumchef
Kvarteret Giraffen
Tel: 076-634 20 31
martina.adolfssonnystrom@newsec.se

Jan Nyberg
VD
Normal
Tel: 070-689 37 60
jany@normal.se

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Laddar...