Kvarteret Giraffen och IFK Kalmar ordnar Bakluckeloppis

apr 5, 2023 | Press

Nu är äntligen succén från förra året tillbaka, Kvarterets Bakluckeloppis! Den 2 april blir den södra parkeringsplatsen återigen en samlingspunkt för shoppingsugna, då Kvarterets Bakluckeloppis har säsongspremiär. Aktiviteten arrangeras av Kvarteret Giraffen i samarbete med IFK Kalmar till förmån för klubbens verksamhet för flickor från 6 år och uppåt.

– Som den naturliga mötesplats vi är, så ser vi det som självklart att ge plats för en god sak. Med Kvarterets Bakluckeloppis vill vi dra vårt strå till stacken för att barn och ungdomar i Kalmar ska få en meningsfull fritid. Dessutom känns det bra att stötta ett hållbart initiativ, som ser till att leksaker, kläder och prylar kan få uppskattas av någon annan istället för att slängas, säger Maria Sampson, centrumledare på Kvarteret Giraffen.

Kvarterets Bakluckeloppis kommer att genomföras den första söndagen varje månad mellan april och september, och den är öppen för alla som vill rensa i sina garage, vindar och källare. Intäkterna från platshyran går oavkortat till föreningen.

– Vi är glada över samarbetet med Kvarteret Giraffen, eftersom vi båda ser värdet i att hjälpa unga tjejer att ha kul tillsammans och utvecklas genom fotbollen. Därför hoppas vi på en premiär med strålande sol och att Kvarterets Bakluckeloppis återigen blir en succé så att fler får uppleva glädjen i att vara del av ett lag, säger Emely Fredriksson, IFK Kalmar.

För mer info och bokning av plats på Kvarterets Bakluckeloppis, besök: giraffen.com/kvarterets-bakluckeloppis

För mer information, vänligen kontakta:
Maria Sampson
Centrumledare, Kvarteret Giraffen
Tel 072-039 42 92
maria.sampson@newsec.se

Emely Fredriksson
IFK Kalmar
073-531 36 79
emely@ifkkalmar.se

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Laddar...