Kvarteret Giraffen och IFK Kalmar ordnar Bakluckeloppis

mar 9, 2022 | Press

Det är inte bara inne i Kvarteret Giraffen som människor möts. Den 3 april blir även parkeringsplatsen utanför en samlingspunkt för shoppingsugna, då Kvarterets Bakluckeloppis har premiär. Aktiviteten arrangeras av Kvarteret Giraffen i samarbete med IFK Kalmar till förmån för klubbens verksamhet för flickor från 6 år och uppåt.

– Som den naturliga mötesplatsen i stan ser vi det som självklart att ge plats för en god sak. Med Kvarterets Bakluckeloppis vill vi dra vårt strå till stacken för att barn och ungdomar i Kalmar ska få en meningsfull fritid. Dessutom känns det bra att stötta ett hållbart initiativ, som ser till att leksaker, kläder och prylar kan få uppskattas av någon annan istället för att slängas, säger Jenny Eberhardsson, centrumledare på Kvarteret Giraffen.

Kvarterets Bakluckeloppis kommer att genomföras den första söndagen varje månad mellan april och september, och det är öppet för alla som vill rensa i sina garage, vindar och källare att boka plats som försäljare på IFK Kalmars webbplats. Intäkterna från platshyran går oavkortat till föreningen.

– Vi är glada över samarbetet med Kvarteret Giraffen, eftersom vi båda ser värdet i att hjälpa unga tjejer att ha kul tillsammans och utvecklas genom fotbollen. Därför hoppas vi på en premiär med strålande sol och att Kvarterets Bakluckeloppis blir en succé från start så att fler får uppleva glädjen i att vara del av ett lag, säger Bruno Karlström, marknadsansvarig IFK Kalmar.

Kvarteret Giraffen har tidigare genomfört Barnens Loppis och Giraffen Flea Market, som båda varit välbesökta och uppskattade aktiviteter. Detta är dock första gången loppmarknaden sker utomhus. För att boka plats på Kvarterets Bakluckeloppis, besök www.ifkkalmar.se.

Ladda hem som PDF! 

För mer information, vänligen kontakta:
Jenny Eberhardsson
Centrumledare, Kalmar
Tel 072-039 42 92
jenny.eberhardsson@newsec.se

Bruno Karlström
Marknadsansvarig IFK
076-629 82 69
bruno@ifkkalmar.se

Fler pressmeddelanden

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen – rekorddag och besökstrend i dur!

Kvarteret Giraffen- rekorddag och besökstrend i dur! - Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att vi under 2023 satte besöksrekord på vår handelsplats sedan Kvarteret blev till. När vi nu summerar året med drygt 6 miljoner besökare närmar vi oss de mål och...

läs mer
Laddar...